Započnite karijeru, to nije još jedan običan posao.

Stvorite budućnost zajedno sa nama.

Želimo da promenimo budućnost na bolje.

Želimo da stvorimo svet bez dugova. To je naša svrha. To je ono što nas pokreće.

Uvek tražimo najbolje talente kako bismo pomogli dužnicima da otplate svoje račune na najbolji mogući način. Od savetnika za operativu do kreativnih tehnologa, od stratega do taktičara, od poznavalaca finansija do stručnjaka za kontakt centre.

Mislioci, stvaraoci, pobednici: Dobro nam došli. Jednu stvar znamo: Samo zajedno možemo da stvorimo svet bez dugova.

Mislite da biste mogli da budete deo našeg tima?

Kontaktirajte nas na:

*Na e-mail možete dostaviti i vaš CV za otvorene konkurse koji se nalaze na sajtu Poslovi.InfoStud, kao i na našoj oficijalnoj LinkedIn stranici

 

*Svi mejlovi koji ne sadrže CV kandidata neće biti obrađivani od strane HR službe kompanije niti će na iste biti odgovoreno. Hvala na razumevanju.

Naše vrednosti.

  • Natpis „Za svet bez dugova” sa pozadinom na kojoj se vide otkucaji srca

    Mi smo poslovni ljudi koji posluju sa ljudima.

    Da bismo ostvarili svet bez dugova, postavljamo ljude u središte svega što radimo, kako ovde kod nas u EOS-u, tako i širom sveta. Razumemo i potrebe pojedinaca i potrebe kompanija – spajamo ovu stručnost u rešenja koja su dobra za sve.

  • Osetite otkucaje našeg srca: Misija kompanije EOS. Imajte poverenja, radite kako govorite, uživajte u učenju, težite izvanrednosti, prigrlite promenu, delite svoje znanje i budite odvažni

    EOS heartbeat.

    Imamo sedam snažnih principa kojima se rukovodimo svi mi u kompaniji EOS: to je naš ritam srca. Stvorili smo ih zajednički zato što je to način na koji želimo da radimo zajedno, kako danas, tako i u budućnosti. Pridružite se timu

PODEŠAVANJA KOLAČIĆA

Na našoj internet stranici koristimo kolačiće koji vam omogućavaju najbolju moguću posetu našoj internet stranici. To uključuje kolačiće koji su neophodni za funkcionisanje internet stranice, kolačiće koji se koriste isključivo u svrhu anonimne statistike, kolačiće koji se koriste za podešavanja udobnosti posete i kolačiće koji se koriste da bi vam se prikazao personalizovan sadržaj na osnovu vaših interesa. Sami možete izabrati da li želite da dozvolite korišćenje kolačića za statistiku, udobnost posete i marketing. Pored toga, u svakom trenutku možete izmeniti, odnosno povući svoj pristanak tako što ćete kliknuti na Izmeni podešavanja kolačića u dnu internet stranice. Više informacija možete pronaći u našoj Politici privatnosti.

Neophodni

Koristimo neophodne kolačiće. Ovi kolačići su neophodni za funkcionisanje i osnovne funkcije internet stranice. Ovi kolačići omogućavaju funkcionisanje sigurnosti naše internet stranice.
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.

Udobnost posete

Ukoliko omogućite kolačiće za udobnost, olakšaćemo vam upotrebu naše internet stranice. Ukoliko opet posetite našu internet stranicu da biste koristili naše usluge, automatski ćemo prepoznati da ste već posetili našu internet stranicu, a unosi i podešavanja koja ste uneli biće automatski prepoznati, tako da ne morate opet da ih unosite. Na primer, ne morate ponovo da unosite svoje korisničke podatke svaki put, svojim podacima, koje ste već uneli, možete pristupiti kada ponovo posetite internet stranicu. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.

Statistike

Koristimo kolačiće za statistiku da bismo poboljšali svoju ponudu i obezbedili izgled koji se zasniva na potrebama, kao i stalnu optimizaciju naše internet stranice. 
Zato prikupljamo anonimne podatke za statistiku i analitiku, na primer da bismo utvrdili saobraćaj na internet stranici i ponašanje korisnika i da bismo prilagodili i poboljšali sadržaj i iskustvo na internet stranici. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.

Marketing

Koristimo kolačiće za marketing, tako da možemo da obezbedimo relevantan sadržaj koji se zasniva na vašim interesovanjima kada posetite našu internet stranicu. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.