Kontaktirajte nas

Unapred se radujemo vašem odgovoru.

  1. Imprint i zaštita podataka

Imprint

EOS Matrix DOO 

Belgrade Office Park 
Đorđa Stanojevića 14 
11070 Beograd 
Srbija

Tel: +381 11 3300-700 
Fax: +381 11 3300-777

Generalni direktor
Jelena Jović

Matični broj
17571397

EOS Matrix DOO u Srbiji i njegovi saradnici ne jemče tačnost i pouzdanost bilo kog podatka uprkos svim nastojanjima da se pruže tačni i valjani podaci na ovom sajtu. EOS Matrix Srbija i njegovi partneri ni pod kakvim okolnostima ne mogu se smatrati odgovornim za neposrednu, posrednu ili ikakvu štetu usled korišćenja ili oslanjanja na podatke pronađene na ovom sajtu. Svi podaci koje pruža URL EOS Matrix čuvaju se u sigurnom okruženju. Podatak se pruža jedino u svrhu davanja odgovora na Vaša pitanja i i ne može se upotrebiti u druge svrhe niti je dostupan trećoj strani.

Obaveštenje o zaštiti privatnosti

Praćenje na Internetu i upotreba kolačića

Mi zaštitu privatnosti shvatamo veoma ozbiljno kad prikupljamo, obrađujemo i koristimo Vaše lične podatke u skladu sa zakonskim zahtevima jer želimo da se osećate lagodno i bezbedno dok koristite naš vebsajt. Ova izjava o zaštiti podataka odnosi se samo na ovaj vebsajt, ali ne i na vebsajtove ka kojima su postavljeni linkovi.

Ovaj vebsajt koristi tehnologiju “etracker” za prikupljanje podataka o ponašanju posetilaca. Prikupljeni podaci su anonimni i koriste se za potrebe marketinga i optimizacije. Svi podaci o posetiocima čuvaju se prema anonimnim identifikacijama korisnika i mogu se prikupljati u korisničke profile. Kolačići se mogu koristiti za sakupljanje i memorisanje ovih informacija, ali iste ostaju strogo anonimne. Podaci se neće koristiti za ličnu identifikaciju posetilaca i ne povezuju se s ličnim podacima koji se eventualno dobiju. Posetilac može u svakom trenutku odbiti prikupljanje i čuvanje podataka vezanih za bilo koje kasnije usluge. 

Disable etracker

Privremeni kolačići potrebni za rad vebsajta

Ovi kolačići se preko PHP-a automatski skladište na serveru za svakog korisnika. Po pravilu, ako korisnik 20 minuta nije aktivan na vebsajtu, ti kolačići se brišu.

Promotivni kolačići

EOS koristi kolačiće i za određene promocije koje se čuvaju i po isteku određene sesije (‘trajni kolačići’). Ovi kolačići omogućavaju, između ostalog, da Vam se određene promocije prikažu samo jednom, odnosno, da se ne ponavljaju.

Kolačići ostaju u Vašem pretraživaču sve dok ih ne obrišete. Naravno, pretraživač možete konfigurisati i tako da se kolačići ne čuvaju na hard disku. Uputstvo kako da promenite podešavanja vezana za kolačiće u pretraživaču možete pronaći u delu „Pomoć” u Vašem pretraživaču.

Pravilnik o postupku unutrašnjeg uzbunjivanja

Pravilnik o postupku unutrašnjeg uzbunjivanja

saznaj više

Zatvori Компанија EOS користи колачиће како би могла да вам понуди најбољу могућу услугу. Ако наставите са коришћењем ове веб локације, потврђујете своју сагласност да смемо да чувамо колачиће на ваш рачунар и да их користимо. То можете да промените у сваком тренутку помоћу поставки за колачиће.cookie settings