Imprint i zaštita podataka

EOS Matrix DOO 

"Belgrade Office Park"
Đorđa Stanojevića 14 
11070 Beograd 
Srbija

Tel: +381 11 3300 - 733
Fax: +381 11 3300 - 740

Generalni direktor:
Jelena Jović Milentijević

Matični broj:
17571397

EOS Matrix DOO Srbija i njegovi saradnici ne jemče tačnost i pouzdanost bilo kog podatka uprkos svim nastojanjima da se pruže tačni i validni podaci na sajtu. EOS Matrix Srbija i njegovi partneri ni pod kakvim okolnostima ne mogu se smatrati odgovornim za neposrednu, posrednu ili bilo ikakvu štetu usled korišćenja ili oslanjanja na podatke pronađene na ovom sajtu. Svi podaci koje pruža URL EOS Matrix čuvaju se u sigurnom okruženju. Podaci se pružaju jedino u svrhu davanja odgovora na Vaša pitanja i ne može se upotrebiti u druge svrhe niti je dostupan trećoj strani.

Obaveštenje o zaštiti privatnosti

Praćenje na Internetu i upotreba kolačića

Mi zaštitu privatnosti shvatamo veoma ozbiljno kad prikupljamo, obrađujemo i koristimo Vaše lične podatke u skladu sa zakonskim odredbama jer želimo da se osećate lagodno i bezbedno dok koristite naš vebsajt. Ova izjava o zaštiti podataka odnosi se samo na ovaj vebsajt, ali ne i na vebsajtove ka kojima su postavljeni linkovi.

Korišćenje Siteimprove Analytics

Ova veb lokacija koristi Siteimprove Analytics, uslugu analize mreže koju pruža Siteimprove. Siteimprove Analytics koristi „kolačiće“, koji su tekstualne datoteke koje se postavljaju u vaš računar, da bi pomogle EOS Matrix DOO u analizi na koji način posetioci koriste određenu lokaciju. Informacije koje generišu kolačici o korišćenju veb sajta od strane korisnika će se čuvati i obrađivati na Siteimprove serverima u Danskoj.

IP adrese su nepovratno učinjene anonimnim pre nego što se podaci stave na raspolaganje za Siteimprove Analytics ili Intelligence Suite za EOS.

EOS će koristiti ove informacije za procenjivanje upotrebe veb lokacije od strane posetilaca, pripremu izveštaja o aktivnosti veb lokacije i, u krajnjoj liniji, za unapređenje iskustava korisnika u vezi sa veb lokacijom. Siteimprove neće prenositi ove informacije trećim licima ili ih koristiti u svrhe marketinga i reklamiranja.

Ovo su kolačići koji se koriste od strane Siteimprove na ovoj veb lokaciji:

Ime kolačića: nmstat
Vrsta: Dugotrajan - ističe nakon 1000 dana

Ovaj kolačić se koristi da bi pomogao pri evidentiranju korišćenja veb lokacije od strane korisnika. On se koristi za prikupljanje statističkih podataka o korišćenju lokacije, kao što su kada je posetilac poslednji put posetio lokaciju. Kolačić ne sadrži bilo kakve lične podatke i koristi se isključivo za analitiku mreže.

Ime kolačića: siteimproveses
Vrsta: Kolačić sesije

Ovaj kolačić se koristi čisto da bi se pratio redosled stranica koje posetilac pregleda tokom posete lokaciji. Posećivanjem ove veb lokacije, posetilac pristaje na obradu podataka o njoj/njemu od strane Siteimprove, na način i u svrhe navedene u gornjem tekstu.

Možete sprečiti prikupljanje vaših podataka od strane Siteimprove Analytics klikom na sledeću vezu. Biće konfigurisan kolačić za odbijanje saglasnosti koji će sprečavati buduće prikupljanje vaših podataka kada budete posećivali ovu veb lokaciju:

Deaktivirajte Siteimprove Analytics.

 

Privremeni kolačići potrebni za rad vebsajta

Ovi kolačići se preko PHP-a automatski skladište na serveru za svakog korisnika. Po pravilu, ako korisnik 20 minuta nije aktivan na vebsajtu, ti kolačići se brišu.

Promotivni kolačići

EOS koristi kolačiće i za određene promocije koje se čuvaju i po isteku određene sesije (‘trajni kolačići’). Ovi kolačići omogućavaju, između ostalog, da Vam se određene promocije prikažu samo jednom, odnosno, da se ne ponavljaju.

Kolačići ostaju u Vašem pretraživaču sve dok ih ne obrišete. Naravno, pretraživač možete konfigurisati i tako da se kolačići ne čuvaju na hard disku. Uputstvo kako da promenite podešavanja vezana za kolačiće u pretraživaču možete pronaći u delu „Pomoć” u Vašem pretraživaču.

Pravilnik o postupku unutrašnjeg uzbunjivanja

Pravilnik o postupku unutrašnjeg uzbunjivanja