Dužnici
+381 11 3300-733 Pošalji poruku
Klijenti
+381 11 3300-700 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Unapred se radujemo vašem odgovoru.

  1. Kompanija
  2. Kvalitet

Razumom i srcem u finansijama

EOS Matrix Srbija Vaš partner za finansijska rešenja

Razumom i srcem u finansijama. Naše poimanje ovog posla sažeto je u navedenoj tvdnji. Mi smo stručnjaci u svom poslu i težimo da ispunimo visoke standarde kvaliteta. Kao deo EOS grupe posvećeni smo jasno određenim vrednostima na koje se možete osloniti. One su zajednički imenilac kako mi radimo i kako postavljamo radne procese za sve što radimo.

Principi kojima se rukovodi EOS grupa su fokus i razumevanje. Fokus jer sigurno i odlučno posmatramo naše zadatke kroz prizmu uspeha. Razumevanje jer odgovaramo na svaki problem svestrano i otvorenog uma kako bismo pronašli za naše partnere. Radimo za naše klijente kao pružalac usluga i partner, dok dužnike posmatramo kao klijente naših klijenata. Fokus nam je na pronalasku kooperativnih rešenja za sve uključene strane.

Jasne vrednosti, visok kvalitet

Međunarodne vrednosti EOS Grupe navedene su u Pravilniku ponašanja koji je zapravo naš vodič u svakodnevnom poslu. U Pravilniku smo propisali kako EOS radi i kako se ponašamo prema našim klijentima i dužnicima, kao i prema našim zaposlenima i partnerima: uz visoke standarde i dužno poštovanje.

Ključ našeg uspeha je:

  • Razvoj individualnih rešenja za svakog klijenta.
  • Računamo na obučeno osoblje i dovodimo samo najbolje u naše timove, usredsredivši se na pomirljive prijateljske razgovore sa svim stranama
  • Poštujemo Vaše klijente i težimo pronalasku rešenja koje odgovara individualnom problemu svake uključene strane.
Zatvori Компанија EOS користи колачиће како би могла да вам понуди најбољу могућу услугу. Ако наставите са коришћењем ове веб локације, потврђујете своју сагласност да смемо да чувамо колачиће на ваш рачунар и да их користимо. То можете да промените у сваком тренутку помоћу поставки за колачиће.cookie settings