Mediji
+381 11 3300-700 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Unapred se radujemo vašem odgovoru.

  1. Kompanija
  2. Mediji
  3. Publikacije

Upoznajte nas bolje čitanjem naših publikacija

Činjenice, brojke i informativne vesti iz Eos-a

Naše publikacije će Vam pružiti neka zanimljiva opažanja vezana za EOS i usluge koje on pruža. Saznajte ko smo, šta i kako radimo – i šta naši klijenti kažu o nama.

Nadamo se da ćete uživati u čitanju naših EOS publikacija.

EOS Istraživanje: Evropske navike plaćanja

U zimu 2016, u ime EOS Matrix Srbije, nezavisna istraživačka kompanija Ipsos sproveo je istraživanje na uzorku od 200 rukovodilaca o praksi plaćanja njihovih klijenata, ekonomskim kretanjima u zemlji i pitanjima koja se tiču upravljanja potraživanjima. EOS Matrix je po prvi put sproveo ovakvo istraživanje. Nešto ranije iste godine EOS grupa, sa sedištem u Hamburgu, ispitala je donosioce odluka iz 14 evropskih zemalja o istim pitanjima sa istim istraživačkim setom i metodologijom. Rezultati iz Velike Britanije, Španije, Francuske, Grčke, Rumunije, Rusije, Slovačke, Bugarske, Poljske, Mađarske, Belgije, Hrvatske, Austraije i Nemačke su upoređeni sa onima iz Srbije.

Evropske navike plaćanja 2016.pdf

 

EOS insajts

Naš Godišnji izveštaj ‘Insajts’ je pregled svega što se desilo u prethodnoj finansijskoj godini. Saznajte više o Eosu iz članaka o našim uslugama i izveštajima, ali i kroz brojke i slike. Možete naručiti Godišnji izveštaj od naše lokalne kontakt osobe ili elektronskom poštom na marketing.rs@eos-matrix.com. Ili jednostavno pročitajte tekuće elektronsko izdanje ‘Insajtsa’ odmah:

Godišnji izveštaj

Imidž brošura:

Život je pun odluka. A zahvaljujuči Eosu lakše ih je doneti. Naše imidž brošure govore Vam više o načinu na koji radimo – kako razmišljamo i kako delamo. A saznaćete i šta možemo da uradimo za Vas.

image brochure (English)

EOS žurnal

Naš klijentski magazin objavljuje se četiri puta godišnje i tako Vam daje uvid iza scene i vredne podatke o našim uslugama. EOS žurnal sadrži ažurirane podatke o kompaniji kao i dobro pretražene i uzbudljive članke o poslovanju i životnom stilu. Možete naručiti EOS žurnal od naše lokalne kontakt osobe ili elektronskom poštom na presse@eos-solutions.com. Ili jednostavno pročitajte tekuće elektronsko izdanje EOS žurnala odmah:

klijentski magazin

Društveni mediji:

Pratite nas na društvenim medijima i pronađite svakodnevno ažurirane podatke:

Facebook: www.facebook.com/EOSGruppe 
Xing: www.eos-solutions.com/xing
LinkedIn: www.eos-solutions.com/linkedin

Zatvori Компанија EOS користи колачиће како би могла да вам понуди најбољу могућу услугу. Ако наставите са коришћењем ове веб локације, потврђујете своју сагласност да смемо да чувамо колачиће на ваш рачунар и да их користимо. То можете да промените у сваком тренутку помоћу поставки за колачиће.cookie settings