Dužnici
+381 11 3300-733 Pošalji poruku
Klijenti
+381 11 3300-700 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Unapred se radujemo vašem odgovoru.

  1. Kompanija
  2. Rukovodstvo

Rukovodstvo EOS Matrix Srbije

Posvećen dobrobiti i uspehu kompanije

Jelena Jović Milentijević

Generalni direktor, Jelena Jović Milentijević, diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu i specijalizirala se za program akreditacije Human Synergistics. Za vreme studija radila je za studentsku organizaciju AIESEC. U karijeri je radila za Oracle Corporation i Human Consulting.

Gospođa Jović Milentijević pridružila se EOS Matrix u martu 2008. godine na položaju operativnog menadžera na kome je bila sve do kraja 2009. godine. U januaru 2010. godine unapređena je u operativnog direktora i zamenika generalnog direktora da bi u januaru 2013 bila naknadno unapređena u generalnog direktora.

Jelena Jović

Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na smeru za Finansije, bankarstvo i osiguranje 2009. godine. Tokom studija opredelila se za bankarstvo kao glavni smer i kasnije nastavila da se bavi i usavršava u toj oblasti pridruživši se EOS Matrix timu.

U kompaniji EOS Matrix radi od 2010.godine od kada je promenila nekoliko pozicija, bila Team leader, Supervizor i Collection Manager, a trenutno radi na poziciji Operativnog direktora i zamenika generalnog direktora.

Milan Stojanović

IT direktor, Milan Stojanović, diplomirao je nove računarske tehnologije na Visokoj elektrotehničkoj školi u Beogradu i poseduje sertifikate MCSA, MCSE i MCDBA. Aktivan je na poljima računarske tehnologije i radnih procesa, ali i kompjuterskih mreža, serverskih sistema, zaštite podataka i programiranja. U toku svoje karijere radio je kao IT administrator i IT menadžer u kompaniji za uvoz i distribuciju robe široke potrošnje. 

Pridružio se EOS Matrix Srbiji u novembru 2008. godine kao IT administrator, unapređen je u januaru 2010. na poziciju IT menadžera, a u januaru 2017. na poziciju IT direktora.

Jovana Popović

Direktor pravne službe, Jovana Popović, diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Započela je svoju karijeru u advokatskoj kancelariji, a nastavila je kao pravni savetnik Verano Grupe. 
Gospođica Popović pridružila se EOS Matrix u decembru 2010. godine kao menadžer, a potom postala direktor pravne službe.

Vera Oravec

Vera Oravec rukovodi odeljenjem finansija. Po struci je diplomirani ekonomista, i trenutno radi na izradi magistarske teze. U toku svoje karijere radila je kao controlling u francuskoj firmi Intermarché. EOS Matrix-u se pridruzila 2008.godine na poziciju finansijske kontrole.

Zatvori Компанија EOS користи колачиће како би могла да вам понуди најбољу могућу услугу. Ако наставите са коришћењем ове веб локације, потврђујете своју сагласност да смемо да чувамо колачиће на ваш рачунар и да их користимо. То можете да промените у сваком тренутку помоћу поставки за колачиће.cookie settings