Vežba i restrukturiranje 2017

Peta po redu konferencija „Workout & Restructuring“ održana je u Beču 31. maja i 1.juna i okupila je vodeće stručnjake za restrukturiranje i investiranje iz celog regiona, uključujući Centralnoistočnu Evropu, Jugoistočnu Evropu, Austriju i Nemačku. Jelena Jović Milentijević, generalni direktor EOS Matrix Srbije, govorila je o prodaji obezbeđenih NPL portfolija, kao i šta je to što kompanije treba da znaju da bi minimizirale rizik ukoliko žele da ulažu u date portfolije. Ona je dala kratki rezime procesa gledano iz perspektive investitora. 

Peta po redu konferencija „Workout & Restructuring“ održana je u Beču 31. maja i 1.juna i okupila je vodeće stručnjake za restrukturiranje i investiranje iz celog regiona, uključujući Centralnoistočnu Evropu, Jugoistočnu Evropu, Austriju i Nemačku.

Jelena Jović Milentijević, generalni direktor EOS Matrix Srbije, govorila je o prodaji obezbeđenih NPL portfolija, kao i šta je to što kompanije treba da znaju da bi minimizirale rizik ukoliko žele da ulažu u date portfolije. Ona je dala kratki rezime procesa gledano iz perspektive investitora. 

Poslušajte Jelenine savete:

https://www.youtube.com/watch?v=latNMqH3H3w

 

Štampanje