Dužnici
+381 11 3300-733 Pošalji poruku
Klijenti
+381 11 3300-700 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Unapred se radujemo vašem odgovoru.

  1. Usluge
  2. Marketinške informacije
  3. Povećanje broja podataka

Prikupljanje podataka o klijentima povećava Vašu spremenost

Da biste stekli što je moguće više informacija o Vašim klijentima, poželjno je da imate što veći obim podataka o njima. Koje su njihove preferencije? Koji drugi proizvodi ih zanimaju? Što više znate veći je potencijal Vaše baze podataka.

EOS Matrix Srbija pomaže kompanijama da smanje gubitke jer je stručnjak za optimizaciju kvaliteta i relevantnosti podataka klijenta.

Poboljšajte kvalitet Vaše baze podataka o klijentima uz EOS

Naš prvi korak je procena kvaliteta podataka o klijentu koje imate i verifikacija istih. Nakon toga, mi povećavamo njihov obim dodavanjem novih kao što su starosna grupa, kupovna moć, društvena klasa i posebne potrošačke preferencije. Sa ovim dodatnim informacijama Vaša baza podataka klijenata je unapređena i podobnija za istraživanja i marketinške analize.

Prednosti povećavanja broja podataka:

  • Uz našu pomoć možete nadgledati i usmeravati Vaše marketinške aktivnosti i tako umanjiti gubitak.
  • Naša usluga će Vam omogućiti da odredite mogućnosti vezane i dodatne prodaje.
  • Moći ćete da odredite načine prevare i rizične grupe kao što je povraćaj novca za neispravne proizvode – i da preduzmete preventivne mere još u samom početku.
  • Povećanje broja podataka će Vam uštedeti novac u svakoj novoj marketinškoj aktivnosti i povećaćete stepen uspešnosti.
Zatvori Компанија EOS користи колачиће како би могла да вам понуди најбољу могућу услугу. Ако наставите са коришћењем ове веб локације, потврђујете своју сагласност да смемо да чувамо колачиће на ваш рачунар и да их користимо. То можете да промените у сваком тренутку помоћу поставки за колачиће.cookie settings