Dužnici
+381 11 3300-733 Pošalji poruku
Klijenti
+381 11 3300-700 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Unapred se radujemo vašem odgovoru.

  1. Usluge
  2. Upravljanje potraživanjima
  3. Naplata potraživanja

Naplata potraživanja razumom i srcem

EOS Matrix Srbija upravlja Vašim nenaplaćenim računima

Kad god Vaši klijenti ne plaćaju na vreme, ugrožena Vam je likvidnost i naplata potraživanja postaje neophodna. Izostanak plaćanja je jedan od najčešćih uzroka nesolventnosti i dovodi novčani tok kompanije u opasnost bez obzira da li je u pitanju velika ili mala kompanija.

Zato je stručna naplata potraživanja veoma značajna delatnost. EOS Matrix Srbija osnovan je 2004. godine i ima višegodišnje iskustvo i znanje neophodno za oblast naplate potraživanja u Srbiji. Imaćete koristi od naših lokalnih stručnjaka i od međunarodne mreže EOS Grupe.

Uz našu pomoć osiguraćete naplatu u budućnosti što će Vam omogućiti da se usredsredite na Vašu osnovnu delatnost. Naši stručnjaci su tu da Vam pomognu da naplatite Vaša potraživanja kako od fizičkih lica (B2C) tako i od komercijalnih klijenata.

Verujte našim stručnjacima za naplatu potraživanja

U procesu naplate potraživanja mi kontaktiramo Vaše klijente koji ne plaćaju putem: pismenih opomena, telefonom i neposrednim sastancima. Pored tih tradicionalnih metoda mi takođe koristimo savremena sredstva upravljanja potraživanjima kao što su podsećanja elektronskom poštom.

Glavni cilj nam je da osiguramo naplatu Vaših potraživanja. Ipak, veoma smo svesni važnosti očuvanja postojećeg odnosa s klijentima – zato nam je cilj da naplatimo potraživanje bez narušavanja dobrog odnosa između Vas i Vašeg klijenta.

Ponašamo se prema Vašim klijentima ljubazno i individualno uvek imajući na umu njihov lični položaj. Brižljivo se trudimo da održimo kontakt s Vašim klijentima kako bismo razgovarali s njima i pronašli zajednička rešenja koja odgovaraju Vašem novčanom toku i istovremeno imaju u vidu šta Vaš klijent može da plati.

Prednosti naplate potraživanja od strane EOS Matrix Srbija:

  • Fleksibilniji ste: imaćete više vremena da se posvetite Vašim osnovnim znanjima prepuštanjem našim iskusnim i stručnim zaposlenima.
  • Na dobiti ste zahvaljujući našoj stručnosti: EOS u upravljanju potraživanjima koristi zaista delotvorna, specijalizovana softverska rešenja.
  • Stičete prednost nad konkurencijom: poboljšavate novčani tok i brže postižete svoje ciljeve ako koristite uslugu naplate potraživanja koju pruža EOS Matrix Srbija.
Zatvori Компанија EOS користи колачиће како би могла да вам понуди најбољу могућу услугу. Ако наставите са коришћењем ове веб локације, потврђујете своју сагласност да смемо да чувамо колачиће на ваш рачунар и да их користимо. То можете да промените у сваком тренутку помоћу поставки за колачиће.cookie settings