Ljudski resursi
+381 11 3300-796 Pošalji poruku
Klijenti
+381 11 3300-700 Pošalji poruku
Kontaktirajte nas

Unapred se radujemo vašem odgovoru.

  1. Zaposlenja
  2. Mogućnosti prijave

Mogućnosti prijave za EOS Matrix Srbiju

Postoje različiti načini podrške našem timu!

Tražite nov izazov? Želite da radite za uspešan tim koji je član svetske mreže? Otvorenog ste uma i vešt pregovarač? I želite da preuzmete odgovornost? Onda možda želite da pregledate naša slobodna radna mesta i pronađete savršen nov posao.

Zanimanja u sektoru naplate mnogo su drugačija nego što zamišljate. Biti pregovarač za prijateljska poravnanja dugova, službenik koji radi na sudskim raspravama, službenik koji pretražuje podatke o građanima ili upravlja timom: sve su to radna mesta za koje kompanije u Grupi mogu da –Vas obuče.

Razvijte svoje veštine sa EOS Matrix Srbijom

Cilj nam je da obučimo svakog za određeno zanimanje, da mu razvijemo veštine i omogućimo mu da izrazi svoj dar – bez obzira da li imate visoko obrazovanje ili ne. Ako ste mudri, dinamični i voljni da preuzmete odgovornost, bićemo uz Vas na svakom koraku puta.

Zatvori Компанија EOS користи колачиће како би могла да вам понуди најбољу могућу услугу. Ако наставите са коришћењем ове веб локације, потврђујете своју сагласност да смемо да чувамо колачиће на ваш рачунар и да их користимо. То можете да промените у сваком тренутку помоћу поставки за колачиће.cookie settings