Pravila privatnosti podataka

Mi brinemo o vašim podacima.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti kako biste bili informisani o podacima o ličnosti koje Kompanija obrađuje, svrsi obrade i pravnom osnovu, načinima zaštite Vaših podataka, ostvarivanju prava, kao i drugim informacijama vezanim za obradu podataka o ličnosti.


Politici privatnosti Kompanije EOS Matrix d.o.o. Beograd možete pristupiti ovde:

Zahtev za ostvarivanje prava

Zahtev za ostvarivanje navedenih prava možete preuzeti ovde:

Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti lica koja apliciraju za radu u Kompaniji

Informacije o obradi podataka o ličnosti lica koja apliciraju za rad u Kompaniji, možete preuzeti ovde:

 

Obaveštenju o obradi podataka prikupljenih putem web stranice

Obaveštenju o obradi podataka prikupljenih putem web stranice rs.eos-solutions.com možete pristupiti ovde:

Lice za zaštitu podataka o ličnosti

Lice za zaštitu podataka o ličnosti kompanije EOS Matrix možete kontaktirati na sledećoj adresi:

EOS Matrix doo Beograd,
za Lice za zaštitu podataka o ličnosti
Milutina Milankovića 1i, "Navigator Business Centar 2", 11070 Novi Beograd

ili putem e-mail na adrese dpo@eos-serbia.com

 

PODEŠAVANJA KOLAČIĆA

Na našoj internet stranici koristimo kolačiće koji vam omogućavaju najbolju moguću posetu našoj internet stranici. To uključuje kolačiće koji su neophodni za funkcionisanje internet stranice, kolačiće koji se koriste isključivo u svrhu anonimne statistike, kolačiće koji se koriste za podešavanja udobnosti posete i kolačiće koji se koriste da bi vam se prikazao personalizovan sadržaj na osnovu vaših interesa. Sami možete izabrati da li želite da dozvolite korišćenje kolačića za statistiku, udobnost posete i marketing. Pored toga, u svakom trenutku možete izmeniti, odnosno povući svoj pristanak tako što ćete kliknuti na Izmeni podešavanja kolačića u dnu internet stranice. Više informacija možete pronaći u našoj Politici privatnosti.

Neophodni

Koristimo neophodne kolačiće. Ovi kolačići su neophodni za funkcionisanje i osnovne funkcije internet stranice. Ovi kolačići omogućavaju funkcionisanje sigurnosti naše internet stranice.
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.

Udobnost posete

Ukoliko omogućite kolačiće za udobnost, olakšaćemo vam upotrebu naše internet stranice. Ukoliko opet posetite našu internet stranicu da biste koristili naše usluge, automatski ćemo prepoznati da ste već posetili našu internet stranicu, a unosi i podešavanja koja ste uneli biće automatski prepoznati, tako da ne morate opet da ih unosite. Na primer, ne morate ponovo da unosite svoje korisničke podatke svaki put, svojim podacima, koje ste već uneli, možete pristupiti kada ponovo posetite internet stranicu. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.

Statistike

Koristimo kolačiće za statistiku da bismo poboljšali svoju ponudu i obezbedili izgled koji se zasniva na potrebama, kao i stalnu optimizaciju naše internet stranice. 
Zato prikupljamo anonimne podatke za statistiku i analitiku, na primer da bismo utvrdili saobraćaj na internet stranici i ponašanje korisnika i da bismo prilagodili i poboljšali sadržaj i iskustvo na internet stranici. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.

Marketing

Koristimo kolačiće za marketing, tako da možemo da obezbedimo relevantan sadržaj koji se zasniva na vašim interesovanjima kada posetite našu internet stranicu. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.