Dobijamo Vašu gotovinu i zadržavamo Vaše klijente.

Stvaramo rešenja uz koja svi dobijaju.

Razumemo Vaše klijente i Vaše poslovanje. Uvek dolazimo do rešenja na obostrano zadovoljstvo. Pravo rešenje dobijamo udruživanjem talenta sa tehnologijom, pameću sa bajtovima i emocionalne sa veštačkom inteligencijom. Uložili smo u pametne finansijske usluge, tako da znamo Vaše klijente bolje od bilo koga. Bez obzira na finansijski problem koji imate – možete računati na nas: uštedećemo Vam vreme, novac i klijente.

Biće nam drago da Vam pomognemo.

Slobodno nas kontaktirajte.

Pametne finansijske usluge.

 • Dozvolite da Vam uštedimo vreme i novac

  Prepuštanje odgovornosti za naplatu potraživanja kompaniji EOS štedi Vaše vreme i energiju.

  Mi, umesto Vas, kontaktiramo sa klijentima kako bismo rešili nastali problem. Profesionalizam je nešto na čemu insistiramo, taktičnost takođe, sve u cilju održavanja pozitivnog odnose sa Vašim klijentima.

 • Radimo preko granica i bez granica.

  Različiti jezici, pravni sistemi i običaji čine naplatu potraživanja iz inostranstva pravim izazovom. Mi možemo to da Vam olakšamo. Kompanija EOS radi preko granica i bez granica.

  Naša kompanijam Vam može pomoći na dva načina:

  Našim prekograničnim rešenjem ili našim rešenjem za deljene usluge.

  Prekogranično rešenje:

  • Dodeljeni predstavnik kompanije EOS u vašoj zemlji
  • Najviši stepen bezbednosti, pravni i etički standardi
  • Manji rizik – nema uspeha, nema naknade
  • Predstavnik kompanije EOS razume Vaš jezik i Vaše potrebe
  • Kompanija EOS posluje sa integritetom, taktom i profesionalnošću u svim sredinama, kao što se podrazumeva
  • Partneri u preko 180 zemalja

  Lokalne osobe za kontakt:

  Milan Savić

  Petar Nikolić

  Kontaktirajte nas

  Rešenje za deljene usluge

  • Uzmite brzo svoj novac – proces se brzo odvija automatskim koracima eskalacije
  • Direktna, transparentna komunikacija u realnom vremenu
  • Harmonizacija procesa na nivou grupe
  • Obavezujući ugovor o pružanju usluga (SLA)
  • Lociranje dužnika i prvo pismo sa legitimacijom u roku od 24 sata
  • Prvi telefonski poziv u roku od 10 dana
  • Preuzimamo odgovornost za naplatu potraživanja, u potpunosti koristeći svoje poznavanje lokalnih prilika

  Naša IT platforma optimizuje globalne tokove rada regulisanjem automatskog prenosa slučajeva između stranaka širom sveta. Ova platforma obezbeđuje direktnu i transparentnu komunikaciju u realnom vremenu u 180 zemalja sveta. EOS Global Collection

  Reference

 • Razumevanje klijenata, ciljne informacije i prilagođene usluge

  Zahvaljujući našim temeljnim marketinškim informacijama, možete razumeti potrebe klijenata, prilagođavati svoje usluge njihovim zahtevima i komunicirati putem najisplativijih kanala.

  Pružamo informacije o odgovarajućim segmentima, produbljujemo Vaše znanje o postojećim klijentima uz pomoć proširenih podataka i poboljšavamo Vaše podatke validacijom adresa.

  Naše informacije mogu da Vas zaštite utvrđivanjem obrazaca prevare i rizičnih grupa, pa možete izbeći partnerstvo sa onima koji mogu da ugroze Vaše poslovanje.

 • EOS Matrix d.o.o.

  "Navigator Business Centar 2"
  Milutina Milankovića 1i, 11070 Belgrade
  11070 Beograd
  Srbija

  Telefon: +381 11 33 00 733

  kontakt@eos-serbia.com

  Ponedeljak – Petak:
  08:00h – 16:00h

  Javite nam se

PODEŠAVANJA KOLAČIĆA

Na našoj internet stranici koristimo kolačiće koji vam omogućavaju najbolju moguću posetu našoj internet stranici. To uključuje kolačiće koji su neophodni za funkcionisanje internet stranice, kolačiće koji se koriste isključivo u svrhu anonimne statistike, kolačiće koji se koriste za podešavanja udobnosti posete i kolačiće koji se koriste da bi vam se prikazao personalizovan sadržaj na osnovu vaših interesa. Sami možete izabrati da li želite da dozvolite korišćenje kolačića za statistiku, udobnost posete i marketing. Pored toga, u svakom trenutku možete izmeniti, odnosno povući svoj pristanak tako što ćete kliknuti na Izmeni podešavanja kolačića u dnu internet stranice. Više informacija možete pronaći u našoj Politici privatnosti.

Neophodni

Koristimo neophodne kolačiće. Ovi kolačići su neophodni za funkcionisanje i osnovne funkcije internet stranice. Ovi kolačići omogućavaju funkcionisanje sigurnosti naše internet stranice.
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.

Udobnost posete

Ukoliko omogućite kolačiće za udobnost, olakšaćemo vam upotrebu naše internet stranice. Ukoliko opet posetite našu internet stranicu da biste koristili naše usluge, automatski ćemo prepoznati da ste već posetili našu internet stranicu, a unosi i podešavanja koja ste uneli biće automatski prepoznati, tako da ne morate opet da ih unosite. Na primer, ne morate ponovo da unosite svoje korisničke podatke svaki put, svojim podacima, koje ste već uneli, možete pristupiti kada ponovo posetite internet stranicu. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.

Statistike

Koristimo kolačiće za statistiku da bismo poboljšali svoju ponudu i obezbedili izgled koji se zasniva na potrebama, kao i stalnu optimizaciju naše internet stranice. 
Zato prikupljamo anonimne podatke za statistiku i analitiku, na primer da bismo utvrdili saobraćaj na internet stranici i ponašanje korisnika i da bismo prilagodili i poboljšali sadržaj i iskustvo na internet stranici. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.

Marketing

Koristimo kolačiće za marketing, tako da možemo da obezbedimo relevantan sadržaj koji se zasniva na vašim interesovanjima kada posetite našu internet stranicu. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.