EOS Časopis

Izvršni direktor EOS Grupe, Klaus Engberding: "Naša strategija daje rezultate"

Indikator ključnih performansi za 2019/20 godinu, u godišnjem finansijskom izveštaju, pokazuje da su performanse EOS Grupe na zavidno visokom nivou. Klaus Engberding, CEO Grupe, podelio je samo neke tajne uspeha
Saznajte više

Fiskalna godina 2019/20: Rekordni rezultati u Istočnoj Evropi

Rekordni rezultati u regionu Istočne Evrope zabeleženi su porastom prihod preko 30 % u odnosu na proteklu godinu. Na taj način, EOS Grupa je dodatno učvrstila svoju poziciju na tržištu investicija u obezbeđena i neobežbeđena potraživanja, u nekoliko zemalja regiona.
Saznajte više

Novi izvršni direktor g. Marvin Ramke: „Postavljamo nove standarde u finansijskom sektoru.”

Marvin Ramke postaje novi izvršni direktor grupacije EOS. U ovom intrevjuu nam otkriva svoje planove i objašnjava kojim izazovima su danas izloženi vodeći kadrovi.
Saznajte više

Naplata potraživanja – šest najvećih predrasuda

Naplata potraživanja je loša po vašu reputaciju, svako potraživanje se naplaćuje sudskim putem i to je sve za velike poslovne sisteme – greška! Razjašnjavamo šest predrasuda o naplati potraživanja.
Saznajte više

Društveno odgovorno poslovanje: Finansijska edukacija deo kurikuluma EOS Grupe

“Ukoliko imate šansu da svet učinite boljim mesto za život, onda imate i obavezu da to uradite”.
Saznajte više

Najveća investicija u istoriji kompanije EOS Matrix d.o.o.

I pored velikih turbulencija izazvane pandemijom virusa COVID-19, kompanija EOS Matrix nastavlja sa uspešnim poslovanjem, koje je obeležila najveća pojedinačna investicija ostvarena u novoj, poslovnoj 2021/22 godini.
Saznajte više

Šta se čeka?

Zakon o zaštiti korisnika finansijskih usluga je kontradiktoran i šteti finansijskom sistemu Republike Srbije. Potrebna je promena.
Saznajte više

Potrošači nemaju povjerenja u digitalnu tehnologiju preduzeća.

Da li imate povjerenja u digitalnu tehnologiju? Nedavno istraživanje preduzeća EOS pokazuje da samo manji broj potrošača vjeruje da preduzeća rukuju njihovim ličnim podacima na pouzdan način.
Saznajte više

Državljani Evrope su spremni da prodaju svoje podatke.

Lične informacije za novac? Istraživanje preduzeća EOS pokazuje da je svaki treći Evropljanin spreman da proda podatke ako zauzvrat dobije atraktivne nagrade.
Saznajte više